Fysiske krav til Politiet og Forsvaret

Vi giver dig et værktøj til dit fremtidige arbejde.

Du vil måske søge ind til politiet eller forsvaret? Designtraening.dk giver DIG specifik træning, så du kan klare de fysiske krav til din drømmeuddannelse. Vi gennemgår de
fysiske krav, som dit erhverv kræver.
Du bliver i bedre fysisk og psykisk form, og du bliver i stand til at klare de fysiske krav
til din uddannelse.
I forbindelse med din træning skal du også bestå fysiske krav på forhindringsbaner eller på handlebaner. Med os får du en god vejledning og en hånd med på vejen.
Selvtillid og en god fysisk balance er sammen en rigtig god cocktail.

Vores kunder siger om Designtræning

Leif, Nørrebro: "Jeg havde behov for at få et spark bagi! Og her blev der ikke tid til pauser. Hård god træning med små midler, i en god tone. Fik prøvet at løbe, svømme og styrketræne, med god vejledning."

Carina, Gladsaxe: "Her blev vi godt rystet sammen! Gode råd om effektivt selvforsvar og hvordan vi mentalt blev klar. På med kampjakke og tandbeskytter. Verbale udråb i kombination med teknik, og vi fik lov at tumle rundt med hinanden. Nogle timer, hvor vi virkelig blev rystet sammen, som hold."

Magnus, Søborg: "Local-outdoor-trainer. Her fik jeg på 1 time opgraderet min hjemmetræning, både kondi- og styrke til det optimale. Fik en aha oplevelse om mit nærmiljø og dens fysiske udfordringer."